Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Açılıp - kapanma nöbetlevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu gidiş yoklama edilmelidir. 

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha yüce başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilişkin her detaya değindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Gereç: Yangın kapılarında umumiyetle çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Muhataralı sınıftaki işçilikyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe sahip olması Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul dolayısıyla yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya çın ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve akıllıca çkızılışması önemlidir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan yüce mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın direnci: Evgin çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın emin tahliyesini esenlamalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen yapıda imal edip, montaj ve onarım proseslerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de mesuliyet allıkıyoruz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size marifet verecektir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page